tisdag 11 oktober 2011

Schweiz tar bort korset för import till muslimer

ISLAMISERINGEN Kända schweiziska kvalitetsprodukter som Tissot, Swatch och Victorinex byter nu sin logga, där ett schweiziskt kors finns avbildat, för import till den saudiarabiska marknaden. Därmed böjer man sig, förnekar sin identitet och sin kultur för en destruktiv och dödsbringande ideologi: islam.

Alla symboler som representerar någon västlig anknytning är förbjudna i Saudiarabien. Inga gula eller vita stjärnor, inga kors, inga ränder. Att genom eftergivenhet gifta sig med Djävulen slutar bara på ett sätt: utplåning. Intolerans förtjänar ingen tolerans. Schweiziska företag borde inte sälja sina produkter alls till en så hårdförd diktatur som Saudiarabien. Det är att legitimera ett land där kvinnor saknar rättigheter, blir könsstympade och går omkring som vandrande spöken i sina klädsjok. Det är att legitimera våldets och tyranniets hjärta.

Att kungen fjäskade för kung Abdullah och förärade honom en medalj på uppdrag från regeringen, var en  utförsäljning av det svenska flaggskeppet demokrati och jämlikhet. Så mycket betyder det i praktiken. Det bara i vårt land de här värdena har en mening, PK-eliten svänger som vindflöjlar i internationella sammanhang.

Atlasshrugs

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt