fredag 26 augusti 2011

Kristianstadsbladet fabulerar om Chang Frick (SD)

POLITIK Kristianstadsbladet hävdade i en artikel på torsdagen att Chang Frick kan komma att kastas ut från kommunfullmäktige då han flyttat till Stockholm. Som brukligt är då gammelmedia ska förmedla nyheter finns det alltid information de ”missat”.

Frick reser mycket genom sitt arbete, främst i mellansverige och Stockholmsregionen. Utöver detta är han även ordförande för distrikt SDU Syd, vilket geografiskt täcker hela Småland, Skåne och Halland, vilket föranleder övernattningar på olika orter.

Reglerna är sådana att man anses bo på annan ort om man tillbringar majoriteten av nätterna på annan adress mer än tillfälligt. Detta är inte aktuellt om man genom arbetet tillfälligt vistas på olika orter. Det skulle i så fall betyda att man var tvungen att byta adress varannan vecka, vilket givetvis inte är rimligt. Dessa regler kollade Frick upp med en av tjänstemännen i socialnämnden i Kristianstad i samband med att han blev invald.

För övrigt har Frick en lägenhet som mer än väl rymmer två personer, varför han tycker det är lämpligt att ha en inneboende, något han haft under hela året. Det må vara många politiska motståndare som håller tummarna för att Kristianstadsbladets artikel är sann, men PI får tyvärr meddela dessa att allt pekar på att Frick sitter kvar mandatperioden ut.

Kristianstadsbladet

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt