fredag 26 augusti 2011

Fatwa om våldtäkt och incest: Moment 22 på det muslimska språket

FATWA Icke-muslimer som diffust stödjer, och inte tycker att sharialagar i västerlandet är så mycket att tjafsa om, kan ha intresse av att känna till fatwa nr 156817 (se skärmdumpen). Fatwan säger att vad gäller våldtäkt och incest är ”vittnesmål från kvinnor inte tillåtna”. Sajten Winds of jihad bevakar ett antal islamistiska sajter och har tagit ovanstående skärmdump, här översatt:

Fråga:

En fjortonårig flicka har anklagat sin far för sexuellt utnyttjande sedan hon var nio år, hon har också anklagat honom för våldtäkt. Flickans mor säger att fadern har erkänt det sexuella utnyttjandet, men inte våldtäkten. Flickans far nekar nu blankt till att någonting som ska ha skett och påstår att flickans mor missförstod vad han sa. Flickan vidhåller fortfarande att allt har ägt rum. Fadern befinner sig nu på fri fot. Vad säger sharia-lagen om detta?

Svar:

Låt allt perfekt tillbedjande gå till allah, gud över alla världar. Jag bär vittnesmål om att det inte finns någon annan värd tillbedjan än allah, och att muhammed är hans slav och budbärare. Det är en fruktansvärtd synd när en far utnyttjar sin dotter sexuellt och det är ännu mer avskyvärt om han våldtar henne. Om han gör så mot en annan flicka är det helt förbjudet, och att då göra det mot sin dotter är förfärligt.

Emellertid är det inte tillåtet att anklaga fadern för våldtäkt utan bevis. Det är t.o.m. så att sharia har stipulerat några väldigt speciella villkor för att bevisa ‘zina’ (= hor, otukt eller äktenskapsbrott) som inte krävs vid några andra brott. Zina är inte bevisat utom när horkarlen erkänner det, eller om fyra hedervärda män kan intyga vad som har skett. Kvinnors vittnesmål är inte accepterade.

Således betyder flickans eller moderns uttalanden inget bevis mot fadern ur islamsk synvinkel, särskilt som han har förnekat sexuellt utnyttjande och våldtäkt mot dottern. Av detta följer att, om dottern inte har några bevis för att visa att hennes anklagelser är sanna, så skulle hon inte ha hävdat att hon var våldtagen av sin far och hon skulle inte ha dragit honom inför domstol.

/…/

Allah vet bäst.

Kommentar: Det är väl tveksamt om en incestuös far, som våldtar sin dotter, erkänner det. Några fyra hedervärda män, som varit vittnen till våldtäkterna, lär det bli svårt att finna. (Är de fortfarande hedervärda efter det?) Det faktum att kvinnors vittnesmål inte accepteras gör sharia-domarna till medbrottslingar. Ett perfekt moment 22 är detta cirkelresonemang.(Liksom: you’re damned if you do, and you’re damned if you don’t, således en no-win-situation.)

Eftersom incest är utbredd inom islam: ”När en man och en kvinna vistas ensamma i ett rum är djävulen närvarande” och det endast är tillåtet för flickor att träffa manliga släktingar, sker många övergrepp inom husets fyra väggar. Bröder, kusiner, farbröder, far, farfar o.s.v. Det finns en stor och växande marknad både i muslimska länder och västerländer för gynekologer som är beredda att göra en ”ny” s.k. ”mödomshinna”. Många av dem som är i behov av sådan har blivit utsatta för övergrepp i familjens hägn och till och med varit gravida och fått abort gjord.

Madame du Nord

Se även Vladtepesblogg

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt