lördag 25 september 2010

SD-kandidaten som knivhöggs lämnar nu partiet

SD-MISSHANDELN Den kristna syrianen Issa Issa, 31 år, jobbar som väktare. Men han är även SD-aktiv och kandiderade till fullmäktige i Göteborg och stod som nummer fem för Valkrets 2 Östra. I torsdags kväll blev han knivhuggen och grovt misshandlad. Nu lämnar han partiet. De våldsamma ligisterna har alltså vunnit.

Det började med att två killar in stenar i hans lägenhet på första våningen och krossade fönstren i köket, vardagsrummet och ett sovrum med följd att familjen fick slänga sig på golvet.

Killarna skrek: - Jävla kristen, jävla Sverigedemokrat, kom ner.

Issa och hans brorsa sprang ut och då flydde killarna. Issa sprang efter bara för att möta ett större gäng på upp emot 40 stycken i 15-20 årsåldern runtom hörnan. En ren fälla.

Issa försökte backa och ringde polisen medan han flydde för livet. Men de fick tag på honom. Han knivhöggs i axeln, ryggen, handen och benet. Hans högra hand är nu förlamad. Innan knivhuggen fick höll man kniven mot hans strupe. Han slogs även i ansiktet, sparkades och man slog en flaska i hans huvud. Någon i gänget ska också ha avfyrat ett vapen.

De sa att de skulle döda mig, säger han.

Issa  har förlorat mycket blod, har ont och är svag. Han blev även hotad på valdagen när han delade ut material. Nu orkar inte Issa Issa längre utan slutar med politiken och lämnar partiet.

Polisen rubricerar attacken som grov misshandel. Attacken är politiskt motiverad och Säpo är inkopplad. Issa har även polisbeskydd på sjukhuset. Mikael Jansson, SD-ordförande i Göteborg, tycker att det som hänt är extremt allvarligt.

– De försökte avrätta honom, säger han.

– Vi upplever en hets mot oss Sverigedemokrater. Och att andra politiker inte tar ställning mot detta.

Aftonbladet – som hetsar fram dessa attacker med sina kampanjer.

Skäms på er Aftonbladet

Titta på skärmdumpen. Issa Issa ligger medtagen efter den grova misshandeln, som även är ett allvarligt övergrepp på en folkvald och demokratin. Men det bekymrar inte Aftonbladet som har mage att illustrera artikeln med sin infantila idiotkampanj med handen ovanför.

Har ni ingen skam eller heder i kroppen på den tidningen? Skäms på er, Jan Helin och övriga som jobbar där. Gäller även Expressen med sitt SD-hetsande.

Vilka misshandlade Issa?

Vi vet redan att gärningsmännen (gm) var från mellanöstern. Och talar då för att de var muslimer. Orden ”Jävla kristen” avslöjar det.

För ingen syrian kallar en landsman för ”jävla kristen”. Eller? Och ingen från extremvänstern gör det heller. De skulle inte heller misshandla en invandrare, inte ens om han vore Sverigedemokrat, anser PI.

Har du sett överfallet?

PI vill ha in alla tänkbara vittnesuppgifter om gärningsmännen och överfallet. Namn, adresser, vem gjorde vad, signalement, flyktväg, eventuella flyktfordon, vapen, etc. Vi skriver inget utan lämnar allt vi får in vidare till Göteborgspolisen så man kan gripa dem snarast möjligt.

Eller ring polisen på telefon: 114 14

Redaktionen

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt