onsdag 29 september 2010

Blind och döv?

FASCINERANDE Analyserna av valresultatet har duggat tätt och börjar nu avta så smått. Det finns dock vissa som utmärker sig lite extra. Här är ett fascinerande exempel.

PI fick ett tips om en artikel i den kristna tidningen Hemmets vän. Artikelförfattaren, tillika chefredaktör och ansvarig utgivare Åke Hällzon, skriver under rubriken ”94 procent röstade inte rasistiskt” att valresultatet lämnat en bitter eftersmak och att svenska folket röstat in ett rasistiskt och uttalat främlingsfientligt parti i riksdagen.

Ofattbara 330 000 personer la sin röst på ett parti med rötter i den svenska nynazismen och som gjort till politisk idé att göra skillnad på människor utifrån etnisk bakgrund, hår- och hudfärg.

Hällzon anser det även vara en märklig trend att befolkningen i de klassiska industri- och arbetarbygderna i södra och mellersta Sverige gått från Socialdemokraterna till SD.

Den stora behållningen kommer dock härnäst, något som får en att undra om Hällzon är både blind och döv eller helt enkelt bara lever i en annan dimension:

Och visst märks rasismen allt tydligare. Enligt uppgifter till Hemmets Vän lägger den judiska församlingen i Malmö hälften av sina insamlade medel på säkerhet. Halva kollekten (!) går till olika slags skydd och när man möts i synagogan finns alltid säkerhetsvakter närvarande för att förhindra attentat. Nu måste alla goda krafter komma samman för att minimera SD:s inflytande i vårt land.

Det skulle alltså vara sverigedemokrater som ligger bakom attentaten mot judar i Malmö. SD, Sveriges med största sannolikhet mest israelvänliga parti.

Fascinerande!

Hemmets vän

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt