torsdag 29 september 2011

Muslimska brödraskapet flyttar fram positionerna

EGYPTEN I augusti deklarerade Dr Salah Sultan, bl. a. talesman för Muslimska brödraskapet i Egypten, återigen en fatwa enligt vilken alla israeler som befinner sig i Egypten ska dödas. Det spelar ingen roll om de är turister i landet, bara det faktum att de är israeler är tillräckligt skäl för att ta livet av dem.

I detta Youtube-klipp, som har engelsk text, citerar herr Sultan som sedvänjan är, kontinuerligt vad som skrevs i koranen om judar för 1400 år sedan. Oaktat att 1400 år har passerat är oförsonligheten och hatet uppenbarligen detsamma för det muslimska brödraskapet vad gäller den judiska befolkningsgruppen.

Vi ser hur Muslimska brödraskapet i stort sett dag för dag nu flyttar fram sina positioner och gör sig redo att ta makten i först Egypten, sedan sannolikt även i Libyen efter att de ”demokratiska” valen har ägt rum i vardera land. Västerlandets tindrande ögon inför denna ”goda och människovänliga” kraft i den muslimska världen kommer vad det lider övergå i ögon fyllda av sorg och fruktan inför människan inneboende ondska.

Och som vanligt är PK-media tystare än muren. Fortfarande lever PK-media som på rosa moln efter den arabiska ”våren”. Och tyvärr verkar det inte bättre än att våra politiker också gör det.

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt