torsdag 22 september 2011

Jenny tog sitt liv efter gängvåldtäkt Hovrätt höjer med en månad

GÄNGVÅLDTÄKT/SJÄLVMORD Mångkulturen fortsätter att skörda offer. PI har tidigare skrivit om den 15-åriga flickan Jenny som brutalt gängvåldtogs av ett okänt antal män en natt i juni 2008 i Uppsala. De släpade med henne till ett skogsparti i närheten vid von Bahrska häcken där de tvingade ned henne på marken och höll för hennes mun, medan hon våldtogs flera gånger, vaginalt/fingrar.

Självmord

Klicka för större version

Den 22 juni 2010 orkade inte Jenny mer. Då ställde hon sig framför ett tåg. Hennes mamma har berättat att dottern tidigare blivit utsatt för sexuella övergrepp. Efter våldtäkten förändrades dottern. Hon började skära sig själv, använda droger och var nära att även drabbas av anorexi.

En dömd

Polisen fick tag i en av gärningsmännen, en vårdstudent som går sista året på omvårdnadsprogrammet och haft sin praktik på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Han åkte fast för en misshandel (hösten 2010) av ytterligare en kvinna, som skallades där hon fick näsbensbrott. DNA-spår från den misshandeln kunde sedan matchas mot gängvåldtäkten. Trots det förnekade att han träffat Jenny den aktuella kvällen.

I maj kom domen från Uppsala tingsrätt för

  • Granit Rashica, 1992-04-05, för våldtäkt och separat misshandel till sluten ungdomsvård i fem månader.

Ur domen

Killarna drog av hennes kläder och en av dem förde in sina fingrar i hennes underliv. Sedan hade han vaginalt samlag med henne och samtidigt höll han hennes mun så att hon inte kunde skrika. När denne var klar, tog en annan kille över och hade samlag med henne. När denne var klar, tog den första över igen. Hon vet inte om killarna fick utlösning. När de var inne i henne höll de andra killarna fast hennes axlar och armar så att hon inte kunde röra sig. När killarna var "klara" torkade de av sig på hennes klänning.

Uppsala tingsrätt, mål nr B 7329-10

Hovrätten

I hovrätten ändrade han sin berättelse och hävdade helt plötsligt att Jenny frivilligt haft sex med honom. Men det trodde inte hovrätten på utan skärper straffet - från fem månader till sex månaders sluten ungdomsvård.

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt