onsdag 27 juli 2011

Nej Expo, våld uppmuntras inte av PI

KOMMENTARER Som ni alla vet, eller åtminstone de som kommenterar, har vi fullt upp med att rensa bort alla som ägnar sig åt personangrepp och diverse andra stupida inlägg. PI finns till för folk ska kunna uttryck sin åsikt i mångt och mycket men det handlar likväl om sunt förnuft, att kunna upprätthålla ett seriöst debattklimat. Generellt tar vi bort mängder med ogenomtänkta inlägg. Vi bannar också de som går över gränsen.

Vi har också oräkneliga gånger påtalat att vi inte under några som helst omständigheter accepterar eller främjar våld, hot eller dylikt. Det finns även i våra regler. Tyvärr slipper en del grova övertramp förbi våra moderatorer emellanåt, något som tas bort snarast möjligt samt bannas.

Expo kan dock inte låta bli att försöka hitta alla tänkbara sätt att utmåla PI om djävulens hantlangare. Idag fick vi mail från Expo-Bengtsson som väl ägnat timmar åt att lusläsa alla kommentarer bara för att ha något skriva om. Han återger några kommentarer som vi missat. De är nu borttagna samt läsarna bannade.

En kommentar återstår dock att spåra upp för radering vilken är denna:

”Det börjar bli hög tid att starta ”motståndsgrupper” liknande dem vid 2:a världskriget! Våra länder blir sakta men säkert ockuperade och detta borde skrämma livet ur varje sann demokrat!”.

Postad på förmiddagen i fredags (22 juli), samma dag galningen Breivik gick bärsärk på eftermiddagen. Sådant vill vi inte se på PI. Vi kan dock inte finna under vilken post den ligger så hjälp med det efterlyses. Finns det fler vi missat, maila oss.

Baserat på dessa övertramp har man nu en artikel om PI och diverse andra bloggar (som vi inte kan lastas för).

Vi ser gärna att Expo, våra läsare och alla andra påpekar övertramp så dessa kan raderas. Men att göra en artikel baserat på fyra kommentarer är bara löjligt – i synnerhet som vi har tusentals kommentarer varje vecka.

Vi tar det igen: Alla som går över gränsen bannas för gott.

Netikett

Vi bannar de som

- Postar eller sprider information och material som utgör barnpornografibrott, olaga våldsskildring, uppmaningar till brott, olaga hot mot PI samt era medskribenter.
- Uttrycker sig på ett olämpligt, stötande, vulgärt, obscent eller oanständigt vis.
- Överför filer eller postar länkar som innehåller virus, trojanska hästar, kedjevirus, skadade filer eller andra program som kan skada någon annans dator eller egendom.
- Gör reklam för kommersiella produkter eller tjänster.
- Skapar en falsk identitet i syfte att vilseleda andra.
- Använder PI för enkäter, tävlingar, pyramidspel, kedjebrev, direktreklam, massutskick av e-post.
- Länkar till extremsajter (extremhögern, extremvänstern och dyl.)

Håll god ton mot varandra

- Var saklig och seriös.
- Skriv på svenska.
- Caps lock av.

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt