lördag 16 juli 2011

Islamiseringen och dhimmifieringen av USA:s media

MEDIA En demonstration nyligen där afghanska kvinnor marscherar i Kabul med plakat som säger ”Gatan tillhör även mig” och ”Vi accepterar inte längre sexuella trakasserier när vi rör oss på gatan”. Den lilla demonstrationsskaran är omgivna av vakter som har till uppgift att skydda kvinnorna mot de omgivande männen som röda i huvudet av ilska gärna går till attack. Varför är kvinnor i Afghanistan misshandlade och analfabeter? Varför måste de ständigt utstå hot, sexuella trakasserier och våld? Varför är männen röda i huvudet av ilska när de ser den lilla demonstrationsgruppen? Varför är dessa kvinnors liv så brutala, hemska och korta?

Fortfarande idag i Afghanistan är 87 procent av kvinnorna analfabeter och medellivslängden för dem är 44 år enligt CIA World Factbook. Jämför med Sverige för 100 år sedan när medellivslängden var 56 år. De afghanska kvinnorna möter hot och trakasserier dagligdags. Skolflickor terroriseras av män som kastar syra på dem när de är på väg till sin skola. FN:s ”Population Fund” (UNFPA) säger att 31 procent av Afghanistans kvinnor lider av fysisk misshandel och att 30 procent lider av psykologiska trauman.

Trots att det är uppenbart att det är islam och sharia-lagarna som är skyldig till kvinnornas urusla situation i Afghanistan är detta inget som amerikansk media basunerar ut. Man glider gärna över islams skuld till problemen, säger husssch och fy och skam, ställer naiva frågor och låtsas inte om att allt bottnar islam och sharialagarna. I reportage i MSNBC gör reportern Sebastian Rich demonstrationen litet grand som ett kuriosum där ”vi inte kan förstå” varför det är så svårt för kvinnorna att bara rakt upp och ner protestera mot missförhållanden. Med icke ett ord vidgår han islams skuld. Detta har blivit betecknande för mainstream media i Västerlandet. Om vi som strutsen stoppar huvudet i sanden kommer säkert allt bli bra igen…

I Västerlandets media tycks det största problemet och den största utmaningen vara att säga så litet om islams skuld som möjligt.  För sanningen är ju att det är ideologin islam – som på alla livets områden reglerar människans liv och informerar kvinnor om att de är hälften värda inför exempelvis en rättegång – som är den avgörande busen i sammanhanget.

Att inte inom västerländska medier kunna kalla saker vid dess rätta namn och konstatera att inom islam är toleransen lika med noll om man som kvinna kräver sin plats i ett islamistiskt samhälle som Afghanistan – vad är det annat än dhimmifiering (dummifiering) av oss västerlänningar?

Det är oförlåtligt att både media och den nuvarande amerikanska administrationen gör allt för att inte peka ut islam som den brutala, terroriserande organisation den är. Demokratin är satt ur spel. Allt för att tillfredsställa en liten klick av PK-människor i våra länder och inte stöta sig med ”moderata muslimer” à la muslim.se.

Jihad Watch

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt