torsdag 21 april 2011

Islamistiska imamen Bilal Philips utvisades från Tyskland

UTVISNING Som bekant inbjöd islamisterna den milt uttryckt radikale islamisten Abu Ameenah Bilal Philips för att tala, både i Kortedala och i Köpenhamn, den gångna helgen. Alla poster finns här.

Philips, som förespråkar shari’a, barnäktenskap, dödsstraff för homosexuella, med mera, har tidigare utvisats från England, Australien och USA har kopplat honom till internationella jihadister.

Utvisad

På onsdagskvällen höll han nytt hov inför 2000 islamister i Frankfurt. Den som bjöd in honom är den lika ökände Pierre Vogel, en konvertit som blev salafist 2001. Vogel i sin tur är synnerligen övervakad av tyska säkerhetstjänsten då han har kopplingar till jihadister. Även Arid Uka som sköt ihjäl amerikanska soldater på flygplatsen den 2 mars har haft kontakt med Vogel.

Allt detta blev för mycket för tyska myndigheter. Nu har man givit skarp order till Philips att lämna landet senast lördag, och därefter utvisas han på livstid. Tyskland vill inte se att extremister eller blivande diton tar Philips på orden att homosexuella ska dödas eller propagerar för shari’alagar ska införas i Tyskland.

Welt



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt