fredag 31 december 2010

Eftertankens kranka blekhet vad ska Guillou och Sabuni hitta på nu?

FÖRNEKELSE Det finns en organisation i Sverige som har antagit historiens kanske mest motsägelsefulla namn någonsin, nämligen Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén (MMRK). Denna organisation kämpar inte, vilket man kan förledas att tro av namnet, för mänskliga rättigheter i den muslimska världen, utan bildades 2007 som "en reaktion på en växande antiislam [sic] och brotten mot mänskliga rättigheter i det så kallade "Kriget mot terrorisms"[sic] kölvatten".

En person som MMRK kämpat extra mycket för är en viss Munir Awid, svärson till ordföranden för Sveriges muslimska råd, Helena Benaouda (som för övrigt nu gjort sig oanträffbar).

Munir är samme man som två gånger tidigare gripits misstänkt som terrorist, 2007 i Somalia och 2009 i Pakistan där han greps tillsammans med Guantanamosvensken Mehdi Ghezali.

Munir är samma terrorist som nu gripits i Köpenhamn i färd med att genomföra en massaker mot Jyllands-Postens anställda. Detta som en reaktion på att tidningen flera år tidigare publicerat en teckning på muhammed!

Munir Awad, som dömdes för våldsbrott redan 2003, då han misshandlade en ordningsvakt på Hotel Mårtensson i Halmstad.

Det är alltså denna terrorist som MMRK valt att profilera som "offer" för det svenska intoleranta samhället.

Och som man gör det!

I en häpnadsväckande fantasifull tjugo sidor tryckt rapport kallad "Nowhere To Go – Sweden's complicity in the world-wide detention of Monir Awad” [Ingenstans Att Ta Vägen – Sveriges delaktighet i det världsomspännande fängslandet av Monir Awad] – självklart finansierad av svenska skattepengar – berättar man om den otursförföljda turisten Munirs strävan att ta sig ur Säpos och CIAs vassa klor.

Att han råkat befinna sig, och blivit arresterad, på de två ställena på jorden som med rätta kan kallas för terrorismens högsäten, Somalia och Waziristan, beror endast på att Munir sonderade terrängen för att hitta en "lämplig" plats att emigrera till med sitt tvååriga barn och 17-åriga hustru. Orsaken till de gryende flyttplanerna var att Munir inte kunde tänka sig bo kvar i det djupt omänskliga Sverige där han ständigt blev trakasserad av Säpo. Jo, det står faktiskt så i rapporten.

Kontentan av denna fabel är att Munir är en fridens man, som blott vill leva i fred och resa varthelst han vill. En mänsklig rättighet, med andra ord. MMRK:s rapport kommer, inte minst i ljuset av vad som skett under de senaste dagarna, upphöjas till ett standardverk i bortförklaringar och förnekelse av kalla fakta.

Talesman för Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén, och medförfattare till rapporten, är ingen mindre än Kitimbwa Sabuni, bror till jämställdhetsminister Nyamko Sabuni.

Han har bland annat raljerat över svenskarnas rädsla för islamister med följande ord:

I brist på en terrorbomb i Sverige har några Rinkebybors protester mot ett lokalt ungdomsdiskotek fått utgöra beviset för att de radikala islamisterna nu styr förorterna med järnhand, att befolkningen lever i skräck och att om inte staten ingriper beslutsamt går snart ingen säker.

Sedan detta skrevs i februari i år har vi fått uppleva en terrorbomb i Sverige, och Munir har arresterats med automatvapen i Köpenhamn. Det är med andlös spänning som vi fortfarande väntar på vilka bortförklaringar som Kitimbwa Sabuni ska komma med härnäst.

Naturligtvis har Aftonbladet och Expressen redan börjat förringa vad våra landsmän "råkat ut för" i det rasistiska Danmark, och Oisín Cantwell på Aftonbladet går så långt att han förklarar för sina läsare att:

Historien lär oss dock att allt inte alltid visar sig vara det vi först tror. Det gäller inte minst när polischefer börjar prata om muslimska terrorister.

Vi är inte förvånade. Detta ligger helt i linje med massmedias standardbeteende så fort en av våra muslimska "landsmän" arresteras utomlands: "anklagelserna är falska och de häktade är fläckfria och endast utsatta för rättsövergrepp".

Men vi är däremot väldigt nyfikna på vad Jan "Ett rent påhitt" Guillou kommer att bidra med i sin nästa krönika…

Läs mer om Kitimbwa Sabuni och MMRK här.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt