onsdag 27 oktober 2010

Sexgalning i Norge fast

NORGE En 21-årig man med en våldtäkt och sju våldtäktsförsök på sitt CV har gripits av polis i Norge.

Vid tjugo i fem under natten mot söndagen den 2 mars 2008 är en 20-årig kvinna ute och går. Den 21-åriga mannen, som då var 19, följer efter. Då han själv bor i området känner han till det bra. Plötsligt överfaller han kvinnan och drar in henne i ett buskage. Där säger han att han har en kniv till kvinnan, pressar ner henne mot marken och sliter av henne kläderna.

Efter våldtäkten på den 20-åriga kvinnan fotsätter överfallen på kvinnor, som dock ”endast” blir försök till våldtäkt, på löpande band. Ytterligare sju kvinnor ska hinna bli offer för mannen.

Mannens två sista överfall, i september och november 2009, sker kort tid efter att han blivit dömd till fängelse för en liknande händelse. Ett år tidigare hade han blivit gripen av polis efter att ha angripit en kvinna bakifrån och tafsat henne i skrevet. Domen på 45 dagars fängelse för ”sexuell handling utan samtyckte” stoppar honom dock inte. Endast fyra dagar efter att han befunnit sig i rätten sker överfall #7.

Mannen är född och uppväxt i Norge men föräldrarna har en mångkulturell bakgrund. Rättegången inleds den 6 december i Oslo tingsrätt.

VG

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt