tisdag 26 oktober 2010

Öppet brev till Expressens Britta Svensson ang. ny Laserman

INSÄNDARE PI ger er bakgrunden först: Expressen-journalisten Britta Svensson låg bakom en av de vidrigaste artiklarna som gammelmedia lyckats producera (och det finns att välja på!) i samband med det besinningslösa våldsdådet i Landskrona då 78-åriga Inger slogs ihjäl av Ahmad Akileh. Britta Svensson skrev ett snyftpekoral som alldeles uppenbart ville göra gärningsmannen till offer.

I känslosamma ordalag beskrev en exempellöst otäcka Svensson hur synd det är om gärningsmannen som inte får krama om sin fru och sin lilla dotter efter häktningsförhandlingarna. Huruvida Svensson har några känslor för hur Ingers make Sven känner när han inte längre kan krama om sin ihjälslagna hustru framkommer dock inte. Det var Britta Svensson som kallade det brutala överfallet och dödsmisshandeln ett möte mellan människor;

”..jag tror varenda förnuftig person förstår att det var människor som möttes på den där parkeringsplatsen.”

Artikeln om ”Lasermannen”

Nu har hon skrivit ett nytt alster angående skytten som plågar Malmö, av media döpt till ”den skånska Lasermannen”. Och artikeln är tvärtemot hennes tidigare vidriga alster. En av våra läsare önskar därför att vi publicerar ett öppet brev som svar till Britta Svensson angående hennes senaste artikel:

”Mycket bra artikel Britta, du har kommit en bit på vägen till en förtroendemässig upprättelse efter din tyvärr skandalöst verklighetsfrånvända och oikofoba artikeln om Ahmed Akileh som misshandlade Inger till döds. Du har förbättrat förtroendet generellt för den svenska journalistkåren som befinner sig djupt nedgrävt i PK-träsket, något du själv dock lyckades för en stund kräla tillbaks i genom att anspela på det evigt uttjatade ordet rasism och att Sverigedemokraterna står för något negativt som "94% av befolkningen" inte associerar till. Kan då i sammanhanget påpeka att 80% + av svenska folket inte heller tillhör den skara radikala vänstersympatisörer som ni journalister oftast utgör en del av.

För övrigt vad är det för fel på SD? Du glömmer nog att dom framförallt förespråkar dina DINA rättigheter som etnisk svensk, vad har hänt med det sunda förnuftet där man prioriterar sitt eget folk och kultur först, sen alla andra? Detta gäller i alla de flesta länder i världen. Oavsett om dessa har påstådda problem eller är bedragare som kommer hit för att parasitera på den svenska välfärden, sanningen är det sistnämnda. Jag är själv utlänning så jag vet av vilken anledning man kommer hit för.

Sverigedemokraterna står för ett land med sunt förnuft och värderingar som svenska folket uppenbarligen allt mer inser är under hot och bör bevaras. Det syns bl.a i SDs ökande opinionsiffror, nu senast 6,4% i en undersökning. Det har inget med hat att göra, rädsla eller andra sådana ting som ni journalister ofta anspelar på. Jämför bara hur det ser ut i Europa i övrigt och hur vindarna förändras till att högerkonservativa partier alltmer vinner mark, varför? Ni journalister har aldrig kunnat förklara detta, för att ni är så ideologiskt indoktrinerade till att förespråka mångkultur och övriga ideologiska avarter från vänsterkanten och inte är förmögna till att se verkligheten som den är utanför pappersskisserna. Detta är direkt skadligt, diskriminerande för den svenska kulturen (som inte räknas in i mångkultur av någon anledning) och rent av marxistiskt i sin politisering av tolerans och mångfald.

Slutligen en uppmaning till dig i egenskap av journalist, var fortsatt kritisk i dina artiklar, men var alltid saklig och objektiv! Särskilt nu i PK medias tid då folket allt mer slutar läsa era tidningar och börjar bli trötta på era vänstervridna, PK anpassade osanningar. Hetsa inte onödan mot den skara konservativa svenskar och dess partier som anser att detta landet är värt att bevara och inte vill upplösa det i en mångkulturell soppa som resultatet ofrånkomligen blir! Det kokar i det svenska folkets blodådror redan som det är.”

/Utländsk 24-årig kille, Malmö

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt