fredag 29 oktober 2010

Muslimer hånade par under vigselceremoni

ISLAM Ett schweiziskt par som reste till den muslimska ön Maldiverna på semester bestämde sig för att förnya sina äktenskapslöften på hotellet de bodde. Hotellet Vilu Reef Resort har bland annat profilerat sig i sin reklam som ett ställe där man kunde förnya sina löften om kärlek och trohet. Föga anade paret att de istället skulle hånas och förlöjligas i grova ord av den muslimska ”vigselförrättaren”.

Paret hade betalat nästan 10.000 svenska kronor för ceremonin där den hotellanställde Hussein Didi istället för att uttala välsignelser över paret läste högt ur ett av hotellets anställningskontrakt kryddat med grova förolämpningar och mängder med muslimska hänvisningar.

Expressen lyckades snoka upp detta klipp och lade in det i sin avdelning ”Galna klipp”. Dock genomförde man sin vana trogen först en omfattande redigering så att så mycket som möjligt av den muslimska rappakaljan togs bort, och man nämner heller inte med ett ord att Maldiverna är muslimskt och på senare år genomgått en omfattande radikalisering mot extrem islamism.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt