lördag 30 oktober 2010

Granne ville dämpa oväsen misshandlades av nio utlänningar med järnrör


FEGT ÖVERFALL Fredrik Reinfeldt har en gång sagt vid besök i kriminella Söderälje att ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån. Det kan ibland vara bra att ödmjukt påminna om att väldigt mycket av det som är Sverige har skapats i utveckling, just för att vi varit öppna för att ta emot andra människor och andra erfarenheter”.

Undrar om följande Degerforsbo tycker likadant.

Den 49-årige mannen tyckte stöket hos grannhuset under fredagsnatten var högt och störande. Så han ringde på för att be dem dämpa sig. Men istället för att ta till sig kritiken enligt god grannsämja blev grannen och dennes kompisar ursinniga. Nio utlänningar i åldrarna 19 och 37 år jagade efter mannen. Först kastadE de grus i ögonen på honom så han inte kunde se. Därefter misshandlade de honom grovt med ett – järnrör. Den misshandlade mannen fördes med allvarliga huvudskador från platsen i ambulans och vårdas nu på Karlskoga lasarett med skador på kroppen och i ansiktet.

- Ett öga är igenmurat, han har skador runt munnen och hans axel är illa sargad, säger polisens vakthavande befäl Kenneth Johannesson vid Örebropolisen.

- Offret har berättat att han överfölls av flera personer men har svårt att säga vem som gjort vad. Man har sedan sprungit från brottsplatsen in i ett hus där vi har gått in och gripit de här personerna, säger Kenneth Johannesson.

Polisen har hittat det järnrör som användes vid misshandeln. De nio förhördes först under lördagsmorgonen för man var tvungen att invänta tolk. Efter förhör har de släppts men är fortfarande misstänkta för grov misshandel.

Polisen
NWT
NA

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt