tisdag 14 september 2010

Reinfeldt uttalar sig om våldet mot SD

OMDÖMESLÖST Statsminister Fredrik Reinfeldt, som hittills gett uttryck för att åtminstone vara skendemokrat, tar nu steget ut och visar sitt rätta jag. Vid sitt framträdande på Lilla Torg i Malmö i dag tog Fredrik Reinfeldt (M) visserligen pliktskyldigt avstånd från alla former av våld och hot, för att därefter uttala sig på ett så pass häpnadsväckande sätt att det med stor sannolikhet kommer att diskuteras under en lång tid framöver.

Han sa nämligen att Sverigedemokraterna inte ska vara förvånade när extremister misshandlar och hotar partiets kandidater, eller attackerar och omöjliggör partiets tillståndsgivna valmöten:

Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.

Enligt TT/Helsingborgs Dagblad beskriver Reinfeldt det som Sverigedemokraternas hela idé att utnyttja allt i egna syften och att försöka framställa sig som värnlösa.

”Det spelar roll hur stark regering vi får och den som tycker om Sverige röstar inte på Sverigedemokraterna”, sa Fredrik Reinfeldt på torgmötet.

Vad har hänt med yttrandefriheten i Sverige, när inte ens vår statsminister försvarar den?

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt