måndag 16 november 2009

Torslandaskolan brändes ned. Beräknas kosta 100 miljoner kr. En av tusentals skolbränder.



Torslandaskolan i Göteborg brändes ned natten till Lördag den 14 November 2009. Skadorna beräknas kosta 100 miljoner kr. Det var en av tusentals skolor som brunnit de senaste åren.

Om någon undrar vad uppklarningsprocenten for skolbränder är så blir svaret, det finns ingen. Inte ens 1 % av bränderna klaras upp. Några promille är de enda fallen myndigheterna lyckas lösa.

Myndigheterna, dvs politikerna gjorde samma sak som de allttid gör när problem dyker upp. De tillsatte en utrednng som beräknas ta fem år. År 2013 kan vi läsa resultatet av deras utredningen och några år senare kanske vi kan se några åtgärder vidtagna.

Minst en skola brinner varje dag. Unga sverigebrannande ligister som vill forstora sa mycket som moljigt av sverige kan ohindrat fortsatta bränna ner sverige eftersom ingen grips.

En ny skola byggs upp, det tar ett eller två år. Under en natt brinner en annan skola ner, och så fortsätter den onda cirkeln tills vi har slut på skolor.




Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte vilket de stora media gor. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrare ligger bakom det mesta, bla 85 % av alla våldtäkter enligt en undersöknng.




2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni bara hos bloggarna, Statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.




http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/