onsdag 8 februari 2012

Reinfeldt höjer pensionsåldern till 75 år, först ska folket hjärntvättas.

Video:



Reinfeldt höjer pensionsåldern till 75 år men först ska folket hjärntvättas så de mentalt vant sig vid tanken på att ha lurats på pensionen.

Med media som ständig parter och medbrottsling till politikerna så kommer han kanske att lyckas.

Han säger inte vart pensionspengarna gick. Vi kan bara gissa oss till varför pensionsåldern måste höjas till 75.

Efter hundra år av byggandet av en välfärd så faller landet plötsligt efter några år av makalöst slöseri utför en klippkant. Vi är plötsligt tillbaka till 1800-talet då man inte kunde räkna med pension.

Vi har alltså förlorat välfärden trots att medborgarna har genomlidigt årtionden med världens högsta skatter.

Högskattesamhället gav oss inte ens pension.

Ingen har ens försökt förklara vart pengarna gick. Hur kom det sig att ingen ka redovisa en enda krona av dessa enorma summor skatter betalts in till politikerna kassavalv?

Vem fick dessa hundratals miljarder kronor, var är pengarna?

Fredrik Reinfeldt ljög om IMF lånet, blir KU anmäld. Skandalen är 625.000 gånger större än Ljugholt skandalen som kostade skattebetalarna 160.000 kronor.

Här handlar det om 100 miljarder kronor som lånades ut till 0.1 % ränta medan Reinfeldt ljög och sade att det var maknadsmässig ränta. Dessutom är lånet riskfyllt eftersom Grekland som exempel redan sagt att de bara kan återbetala 10 % av lånen de redan fått.

Dessutom har IMF finansiärer sagt att de kan dra in IMF finansiering eftersom lån till bankrutta EU-länder är för riskfyllt.

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel