söndag 16 oktober 2011

Islamiseringen av Sverige via SR/SVT

KRÖNIKA När vi som är emot den extrema massinvandringen från framför allt muslimska länder talar om att en islamisering av vårt land pågår möts vi av hån, förlöjligande och de vanliga glåporden rasist och islamofob. Det får man ta. Men islamiseringen av Sverige kan vi ändå inte acceptera. Här tas två exempel upp på islamiseringen i SR P1 respektive SVT:s nyhetsprogram från den senaste veckan.

Torsdagen den 13 oktober sändes ett reportage i Studio Ett signerat Katarina Gunnarsson om vad som har hänt i Rinkeby sedan upploppen med stenkastning mot polis och brandkår 2010. Då brändes också en skola ner. Har vi hört om den typen av destruktivt beteende dessförinnan och därefter?

Katarina Gunnarsson berättar rent rörande om hur fint och bra allt nu har blivit i Rinkeby när ”ungdomarna” har fått tillgång till en ”lokal”. Dessutom har vuxna personer engagerat sig i ”ungdomarnas” problemfyllda liv och en av dessa ledare konstaterar att under året som har gått har ”inte ett enda sabotage skett, ingen förstörelse, inte ens nedskräpning ägt rum”. Halleluja! Och det är naturligtvis utomordentligt bra.

”Ungdomar” är täcknamnet för de destruktiva ynglingar som förra året satte skräck i en Stockholms-förort. Varför kallas de inte unga män, killar, ynglingar? Ungdomar är en beteckning på unga människor, det vill säga unga kvinnor och unga män. På ett rent muslimskt vis är de unga kvinnorna, tjejerna osynliggjorda. De är förpassade dit de hör enligt muslimskt synsätt: hemma.

Lyssna: Ett år efter stenkastningen i Rinkeby

På samma sätt gjorde SVT:s utsände Claes J.B. Löfgren i ett av sina reportage från Somalia. Reportagen som han har levererat är på flera sätt mycket bra. Löfgren har bland annat tagit upp den skuld som den islamistiska terrorrörelsen al-Shabab har i att förorsaka att hungerkatastrofen blivit mycket större i Somalia jämfört med omgivande länder. Sedan ett antal år har al-Shabab förbjudit internationella hjälporganisationer tillträde till landet. De kastades helt sonika ut och givetvis är det befolkningen som får betala priset för den internationella hjälpens frånvaro.

Häromdagen visades ett reportage från stränderna utanför Mogadishu, Somalias huvudstad där män, företrädesvis unga män och pojkar, badade i havet och tyckte det var underbart. Claes J.B. Löfgren kallade de unga männen för ”människor”. Återigen får männen representera alla människor på det sätt som är vanligt i den muslimska världen. Kvinnorna hålls i flyktinglägret i staden, inhöljda i klädsjok, tagandes hand om barnen. Inte ens småflickorna får uppleva det underbara i att svalka av sig i den Indiska oceanens vatten.

Det är ett problem när vi i Sverige tar över den muslimska världens värderingar av vem som är människa. Det är ett enormt problem när kvinnor i de muslimska enklaverna i vårt land görs osynliga genom att inte betraktas som människor, utan som en varelse som är hälften värd jämfört med mannens värde. Detta är en del av den islamisering av Sverige som pågår med kontinuerliga små steg. När befinner vi oss i den tyranni som de små stegen forslar oss fram emot?

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt