fredag 21 oktober 2011

Hoten fortsätter mot SD-kvinnor

NÄTHAT Therese Borg, känd SD-profil som även är aktiv i SD-kvinnor, har som bekant utsatts för flera attacker. Stenar genom fönsterrutor, nedsprayade väggar med grova anklagelser och hatmejl och -post. Det senaste var ett hot om kroppsstyckning.

Therese Borg har lagt in en skannad bild på brevet. Där står:

Går du Therese inte med på ett sexuellt umgänge utan kondom. Kommer jag att kroppsstycka dig, och steka dina vackra bröst i smör. Jag står helt och hållet bakom detta brev och är inte ett dugg rädd för rättsväsendet”

Det löper kalla kårar på vem som helst att ta del av detta vansinniga hat och hot. Tidigare har flera SD-kvinnor fått sina fönster sönderslagna plus att en kvinna fick ett brinnande föremål inkastat genom brevlådan.

Men p g a just detta är det ännu viktigare att stå upp för de demokratiska värderingarna och våga fortsätta striden. Att våldet är sanktionerat av makten och dess medlöpare medierna, gör kampen för de demokratiska krafterna ännu viktigare. Att kritiker av mångkulturens negativa inverkan hotas till livet är ett bevis på att mediernas svartmålning och förföljelse av dessa har resulterat i ett våldsamt samhälle som börjar mista sina demokratiska rötter.

Det gammelmedia sedan gör är än mer osmakligt: De anklagar de våldsutsatta för att det är de som skapar hat och våld. En logik som väl passar in i fascistiska diktaturer. Och att den fascismanstrukna makten sedan bereder vägen för den mest våldsbejakande kulturen i världen, är en ond dröm som det tyvärr inte går att vakna upp ifrån.

Therese Borg svarar i kommentarsfältet att vi lever i en sjuk demokrati. Sanningen är att den inte bara är sjuk, den är döende.

Therese Borg blogg

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt