onsdag 28 september 2011

Bacon slutade med rättegång

"Ingen bacon, tack"

AUSTRALIEN En hamburgare med bacon i upprörde ett muslimskt par till den grad att ett slagsmål utbröt och polis fick larmas. Nu har rättegången med totalt 32 vittnen inletts.

23-åriga Mouhamad Khaled, hans 20-åriga flickvän Daphne Florence Austin och mannens far, 53-åriga Walid Khaled, åtalas för ett slagsmål på McDonald’s i april.

Enligt polisen började bråket då paret med tillhörande far började bråka med personalen om att deras hamburgare innehöll bacon. Då polis kom till platsen försökte de tala med Walid Khaled som inte ville sluta svära och vara aggressiv. När de beslutar att arrestera honom attackerar sonen och flickvännen polisen som känner sig tvungna att freda sig med hjälp av pepparsprej och batonger. Då de försöker hålla tillbaka Mouhamad Khaled får han tag i polisens handklovar som han attackerar två poliser med, bland annat en kvinnlig sådan.

Kvinnan åtalas för att ha attackerat och förhindrat polisens arbete och Walid Khaled för motstånd, ett kränkande beteende samt användandet av ett stötande språkbruk. Mouhamad Khaled spenderade fyra månader i häktet innan han släpptes mot borgen. Mouhamad Khaled åtalas på totalt sex punkter, bland annat grov misshandel av en polis.

Daily Telegraph

PrintFriendlyShare



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt