torsdag 10 mars 2011

Somalier strömmar till Sverige efter avtalet med MP. I Norge griper man somaliska bidragsfuskare.

Video:



Massor med somalier strömmar nu till Sverige efter regeringens avtal med Miljöpartiet. Avtalet innebär att Allianser gett efter för MPs krav att vi slutar kräva id. handlingar av anhöriga till flyktingar. Det gör att massor med nya anknytningsfall lättare kan ta sig hit och ange klanförbindelse/släktskap.

Bara till Katrineholm strömmar nu 300 nya fall, vilket tvingar kommunen att bygga nya förskolor, hyra lokaler till nya skolor och anställa ett stort antal personer för att administrera tillströmmningen. Kommunen har inga resurser till detta men det är ett politisk beslut som togs i Riksdagen, därför har kommunerna nu ingenting att säga till om. Årets nya flyktingfall kan kosta kommunen flera miljarder kronor.




Massinvandringen ökar nu och blir en regelrätt invasion av ett oändligt antal nya analfabeter till Sverige. Varje individ kan kosta skattebetalarna 13. miljoner kronor. Man kan hjälpa tusentals människor i hemregionen för den summan

Moderaterna och Miljöpartier anser det viktigare att frakta hit hundratusentals flyktingar istället för att hjälpa långt fler i hemregionen. Slutsatsen måste bli att det inte har med u-hjälp eller flyktinghjälp att göra. Det handlar istället om att politikerna vill byta ut det svenska folket mot afrikaner och andra folkgrupper. Maud Olofsson (c) sade nyligen att afrikaner och araber är "bättre folkslag" än svenskarna som är latare, mindre företagsamma och gamla. de nya är bättre folkslag menar Olofsson.

I Norge griper man somaliska bidragsfuskare. En familj med två barn fiskade till sig 800 000 NKR och riskerar 6 års fängelse. Fler andra somaliska familjer undersöks och väntas gripas.

Läs mer på Politisktinkorrekt.info och FriaTider.se

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel