tisdag 15 mars 2011

F d Black Cobra-ledare våldtog instängd kvinna i två dagar

VÅLDTAGEN GISSLAN I söndags kunde polisen frita en ung kvinna i stadsdelen Holma i Malmö där två män, 31 och 24 år, hållit henne fången under två dagar. Kvinnan blev flera gånger grovt våldtagen under pistolhot av åtminstone 31-åringen. Männen var höga på kokain och tvingade även kvinnan att ta det. Hon hindrades också från att lämna lägenheten. I ett obevakat ögonblick lyckades hon få iväg ett sms till en väninna som i sin tur larmade polisen, som skickade förhandlare och tungt beväpnad insatsstyrka.

Aftonbladet

PI har namnen på gärningsmännen

Nu framkommer det att männen rör sig i Black Cobra-sfären. Männen är ännu så länge bara anhållna men PI har fått fram namnen och det visar sig att vi tidigare skrivit om den ene – 31-åringen som våldtog kvinnan. Enligt våra källor har han hoppat av Black Cobra, där han tidigare rankades som nummer två. Den andre gärningsmannen ska också ha varit med tidigare. Vi håller det dock öppet om deras påstådda avhopp.

De gripna

Anhållna misstänkta för grov våldtäkt, grov misshandel, olaga frihetsberövande, vapenbrott och ringa narkotikabrott.

”31-åringen”

Mohammad Sahwil, 1979-06-30 och bor på Rosengård.

Han dömdes i en uppmärksammad rättegång förra året där en 33-åring misshandlades utanför en klubb 2009. När 33-åringen var på väg till rättegången 2010 blev han nedskjuten av två unga killar (tillhörande Black Cobra) som först frågade om han skulle vittna den dagen. Ja, sa målsägaren och så small det.

Sahwil misstänktes för att ha anstiftat skjutningen men det gick inte ett bevisa. Däremot dömdes han för misshandel, hot mot tjänsteman, narkotikabrott och dopningsbrott till fängelse 6 månader. 33-åringen fick 16 000 kronor i skadestånd och polismannen fick 5000 konor. Läs om domen

Mohammad Sahwil är från Palestina. På Facebook-gruppen är han med i gruppen: "Vi som tycker att israel ska bort" samt i en annan: "I HATE POLICE". Sahwil förekommer under 16 avsnitt i belastningsregistret.

24-åringen

Mustafa Khorshid (till vänster på bilden), 1987-01-01 och bor på Rosengård.



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt