lördag 19 mars 2011

Årets vardagsbild Sverige: Alia Khalifa i niqab

PRESSFOTOTÄVLING Årets Bild är Sveriges största och äldsta fototävling för professionella fotografer. Priser delas i år ut i 13 klasser varav flera nya, bl a "Årets bildspel". Det mest åtråvärda priset, Årets Bild, väljs bland alla inskickade bidrag. Tävlingen arrangeras av Årets Bild Sverige AB som ägs till 100 procent av Pressfotografernas Klubb Sverige (PFK).

Bland alla kategorier vann fotografen Anette Nantell, Dagens Nyheter, för Årets Vardagsliv Sverige:

Hela bildspelet här och övriga vinnare

Alia Khalifa är som bekant extremislamisten som gick barnskötare-utbildningen på Tensta Vuxengymnasium men blev tillsagd av skolan att visa ansiktet. Hon DO-anmälde då skolan. Sedan blev detta en följetong utan dess like. DO:s kvarnar malde mycket långsamt och dåvarande chefen för DO, Katri Linna, fick slutligen sparken som en konsekvens av deras långa utredningstid och dröjsmålet om ett beslut i just det ärendet. Även JO kritiserade handläggningstiden.

PI har skrivit spaltmeter om salafistiska islamisten Khalifa. Hon är även missnöjd med Sverige då hon inte får vara insvept och måste visa ansiktet. Intervju i DN samt ”Vi kvinnor i niqab är inte förtryckta och vet vad vi gör”

Och som vi även nämnt åtskilliga gånger är hon syster till den salafistiska radikala imamen Anas Khalifa, mannen som predikar om att judar ska dränkas i spott (video).



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt