tisdag 14 september 2010

Hot mot kvinnlig SD-kandidat i Malmö

POLITISKA BROTT Nina Karin, SD-kandidat till Malmö kommunfullmäktige och andra generationens invandrare har idag fått motta en hotelse i form av ett hakkors som sprejats på dörren till familjens bostad. Dagens händelse är den tredje i raden av hot och våld som riktats mot SD Malmös företrädare de senaste dagarna.

Under ett torgmöte i fredags eftermiddag fick kommunföreningens kommunalråd, Per Ramhorn, motta mordhot och blev attackerad med raketer och flaskor. Senare under fredagskvällen attackerades kommunfullmäktigekandidaten David von Arnold i sitt hem, där han utsattes för misshandel och tortyr i form av att ett hakkors ristades in i hans panna med kniv. Hotelsen mot Nina Kain har polisanmälts.

För vidare information:
Mattias Karlsson
Politisk sekreterare
Tel: 0708- 18 07 66

//

Ovan pressmeddelande skickades ut till massmedia i dag. Nedan svar skickade Inga-Lena Fischer, chefredaktör för Blekinge Läns Tidning, till SD:

———- Forwarded message ———-
From: Inga-Lena Fischer
Date: 2010/9/13
Subject: Re: Hotelse mot kvinnlig SD-kandidat i Malmö
To: Sverigedemokraterna

Hej!
Jag undrar hur man lyckades rista in ett hakkors i pannan på David von Arnold? Det låter alltför fantastiskt!
Undrande
Inga-Lena Fischer
Blekinge Läns Tidning
Karlskrona

//

PI: Redaktionen har även fått uppgifter om att extremvänstern i natt sparkat ner alla valaffischer i Borlänge samt slagit sönder dem. De ska även åkt hem till en kvinnlig SD-kandidat och hotat henne i någon form.

Vi har inte fått detta bekräftat varför vi avvaktar med namnet.

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt