lördag 28 augusti 2010

Libanesisk gangsterfamilj kostar skattebetalarna tre miljoner

DANMARK För ganska precis ett år sedan avslöjades det i dansk media att invånarna på Belvederevägen i Helsingör levde under ett veritabelt skräckvälde, iscensatt av en libanesisk invandrarfamilj som bodde i området. Dagligen förekom det överfall, dödshot och andra fysiska och verbala övergrepp. Grannarna uppgavs befinna sig i något som liknade chocktillstånd, och Dansk Folkeparti ville undersöka möjligheten att utvisa hela familjen.

Helsingör valde istället en annan lösning som förhoppningsvis skall få slut på den invandrade gangsterfamiljens terror, en lösning som tyvärr påminner mycket om vad en svensk kommun skulle göra i samma situation. Man köpte ett eget hus år familjen (se bild).

För den nätta summan av 2, 2 miljoner danska kronor (cirka 2,8 miljoner svenska) inköptes ett stort hus på landet och gavs till libaneserna som ”belöning” för sitt idoga ”arbete” med att skrämma slag på en hel gata. Dessutom tillkommer renoveringar för ytterligare 825 000 danska kronor (drygt 1 miljon svenska) för att utrusta huset med ett helt nytt, fullt utrustat och toppmodernt kök, nyrenoverade badrum, nyslipade trägolv i hela huset plus nya fönster.

BT

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt