måndag 10 maj 2010

SD attackerade vid skolbesök i Linköping

Video:



Ökänd vänsterextremist attackerade SD-politiker på skola.

PI kan nu avslöja att det var den ökände, iranska vänsterextremisten Armin Najafi, enligt uppgift en av de drivande inom Revolutionära Fronten (RF) i Linköping, som attackerade Sverigedemokraternas representanter Markus Wiechel (riksdagskandidat och ordf. SD Östergötland) och Jonas Andersson under besöket på Birgittaskolan i Linköping i onsdags.

RF är en utomparlamentarisk, militant organisation på den yttersta vänsterkanten som uppmuntrar till våld mot meningsmotståndare. Det var personer från RF som låg bakom den brutala attacken mot SD:s f.d pressekreterare Martin Kinnunen och hans flickvän, där flickvännen bl.a misshandlades med knogjärn mot huvudet så hon fick hjärnskakning.

Najafi, som även är medlem i Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbund, är dömd vid minst två tillfällen sedan tidigare. Bl.a 2006 för att ha misshandlat SD Östergötlands dåvarande sekreterare Sara Eriksson.

Som PI skrivit tidigare om tilldelades han även ett stipendium på 25 000 kr av stiftelsen Artister mot nazister under 2009. Najafi är personen på bilden som håller upp checken.
Hotade och stal tryckmaterial

Ett team från TV4 anlände till skolan och filmade sista halvtimman av debatten, samt intervjuade elever och sedan SD-företrädarna. Det var efter detta som dörren smälldes upp av den ökänt våldsamma vänsterextremisten Armin Najafi som genast börjar skrika nazistsvin, inga nazister på vår skola och liknande samt attackera SD-företrädarna fysiskt genom knuffar m.m. Även TV4:s reporter fick motta hot och Najafi sa att det var tur för SD att reportern var där, varvid reportern kände sig nödgad att säga att han inte hade något med SD att göra.

Attacken hann pågå i c:a 15 min innan polis anlände. En anmälan om ofredande samt olaga hot upprättades på plats. Najafi ska även ha tillgripit samtliga flygblad och tidningar SD hade med sig, uppskattningsvis 500 1 000 exemplar, uppger Markus Wiechel på sin blogg.

http://politisktinkorrekt.info/2010/0...

http://www.corren.se//ostergotland/li...

http://markuswiechel.wordpress.com/20...

Sändes: 2010-05-05