tisdag 2 mars 2010

Tack för att ni ger oss moskeer efter att vi våldtar och spottar på era kvinnor.

Video:



Tack for att ni ger oss moskeer efter att vi våldtar och spottar på era kvinnor. Tack för att ni anklagar svenskar för brotten vi begår. Tack för att ni driver ut de onödiga svenskarna med hög brottslighet och arbetslöshet. Tack for att ni kontrollerar all media så vår tysta överenskommelse inte kan kritiseras. Tack för att ni åtalar de enda som kritiserar folkutbytet, bra knep att kalla dem rasister och islamofober. Tack for att ni inte griper och åtalar oss när vi våldför oss på er befolkning. Tack för att ni ger oss asyl trots att vi inte är flyktingar. Tack for att bidragen ni ger oss utan att att ställa krav vilket gör oss rika så vi kan åka till hemlanded och glänsa och berätta om våra rikedomar.

Som tack för allt ni gjort för oss har vi lovat era ledande politiker att driva ut judarna ur landet och inte begå brott i era hemorter. Era goda antikapitalistiska jihadist journalister hjälper oss trots att de inte ens är muslimer. Vi har snart förverkligat våra löften om en avjudefiering och en avkapitalisering, då vill vi förhandla om de villkor vi sätter och våra krav på er.

En miljon invandrade muslimer och ytterligare två miljoner invandrare tackar de svenska riksdagspartierna

Tack för att ni fortsätter minska antalet svenskar med att se till att ni har låga födelsetal och påtvingad stor utvandring.