torsdag 11 februari 2010

Statlig myndighet förordar diskriminering och kränkning av kvinnor

Video:



Statlig myndighet vill diskriminera svenska kvinnor.

Länk till myndigheten som stöder diskriminering svenskar, särskit svenska kvinnor.

http://www.do.se/

Så här säger Eric Cornell, tidigare ambassadör i Turkiet:

Att vägra hälsa genom handtryckning är inte straffbart, ej heller att insistera därpå. Det är däremot uppenbart orimligt att tvinga företag att anställa någon som döljer sitt ansikte för eller vägrar hälsa på företagets kunder på i Sverige vedertaget sätt. Ty enligt de värderingar som råder i det svenska samhället är vägran att trycka en annan persons hand en av de värsta skymfer och förolämpningar man kan utsätta någon för det enda som är värre torde vara att spotta på henne/honom.

Denna värdering har ingen religiös sanktion, men är likväl ovedersäglig. Att vägra trycka en kvinnas hand har heller ingen religiös sanktion trots att enstaka ignoranter tror det. Inte ens den svenske imamen Abd al Haqq Kielan hävdade detta i en tv-intervju utan betonade att det är en förislamsk och vanlig företeelse bland vissa folk, inte bara muslimer; men han tyckte det var en trevlig och sympatisk sedvänja.

En så flagrant diskriminering till förmån för en udda invandrargrupp kommer att på ett oslagbart sätt stimulera antiislamska känslor. Fru Justitia avbildas med förbundna ögon men denna diskriminerings-ombudsman borde snarare avbildas med en svart piratlapp över ena ögat för att illustrera partiskhet. Vem har i detta fallet diskriminerat vem?

Enligt mitt förmenande är det arbetsgivarrepresentanten som behandlats som vore hon oren på könsdiskriminerande grund, vilket är oerhört nedsättande och en ren förolämpning i det svenska sammanhanget. Genom sitt agerande har DO uppenbart diskriminerat en svensk kvinna och inför vilken tillsynsmyndighet kan man anmäla detta?

Läs mer på:
http://politisktinkorrekt.info/