lördag 28 november 2009

De nya politikerna är de enda som bryr sig om Sverige och dess folk. SD politikerna är hjältar.



De nya politikerna visar sig vara de enda som bryr sig om Sverige och dess folk. SD politikerna är hjältar. Varje gång de blir invalda i kommuner så stökas det till bland de traditionella korrupta och ljugande riksdagspartierna och deras politiker. SD politikerna kräver svar på obekväma frågor. De vill ha en redovisning av vad som sker i deras kommuner medan alla andra partier försöker motarbeta dem på alla tänkbara sätt.

Ett exempel är att SD politikerna är de enda som kräver att få reda på vad kostnaderna för massinvandingen är. Riksdagspartierna beordrade sin lokalpolitiker att stoppa all slags kostnadsreovisning.

Ett annat exempel ar Vellinge dar moderaterna vann lokalvalet med stor marginal. Orsaken var att de lokala moderaterna inte ville ha massinvandring till kommunen. Det löftet höll de tills nyligen då M's centrala ledning beordrade det moderata styret i Vellinge att ta emot flyktingar. Nu kan man inte en lita på lokala politiker som tar en egen ställining i frågan om massinvandring till orten. Partierna har fyllt upp de flesta kommuner till bristningsgränsen med flyktingar och nu ska de tvinga de återstående kommmunerna att fylla upp sina orter med anny fler flyktingar.

Trots ett massivt folkligt motstånd i samtliga svenska orter så fortsätter riksdagspartierna helt oberörda med att byta ut befolkningen i alla orter.

Thoralf Alfsson (sd) är en hjälte. Han är kommunpolitiker i Kalmar och är den enda politiker som trots ett massivt motstånd från de andra partierna, mörkningsförsök, lögner och annat, har lyckats forska fram en del av kostnaderna för flyktingbarnmottagningen. Läs hans blogg på:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Han skriver om sensationella skandaler som duggar tätt.. En nyhet han skriver om är att man i Mörbylånga skulle tillåta och sponsra Halal-slakt för muslimska flyktingbarn. Efter lokala protester så ändrade sig de lokala myndigheterna, men utan uppmärksamhet och protester skulle den illegala slakten troligen utförts.

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.




http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/